Moottoripyörät, endurot ja crossipyörät

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Katumallistostamme löytyvät katuenduromallit ja isot skootterit. Kevytmoottoripyöristä meiltä löytyy Betan 125 4t supermotomalli, Rieju 4 t supermotomalli ja Fantic 125 4 t supermotomalli sekä Kymcon 125 scootteri.


Metsään tarjoamme vain parasta: Shercon sekä Betan enduropyörät.


Sherco edustaa tinkimätöntä laatua! Pyöriin käytetään vain laadukkaita osia, mm. FMF-putkisto ja WP:n jousitus. Pyörä yllättää kokeneemmankin endurokuljettajan!


Kawasakin moottoripyörät tarjoavat tehoa ja hyvää ajettavuutta motocross-radalle. 

Fantic XMF 125 Performance MY24 Fantic moottoripyörät ovat markkinoiden hienoimpia supermotopyöriä. Fantic moottoripyörät tehdään Italiassa, jossa on käytetty harkittua suunnittelua viimeisteltyyn ulkonäköön ja huoltoystävällisyyteen. Etuiskuvaimentimet ovat Up Side Down iskuvaimentimet. Moottori on uudensukupolven WR125. Moottoritkin valmistetaan Italiass Motori Minarelli S.p.A tehtaassa. Nestejäähdytteinen moottori. EFI polttoaine suihkutus. Takuu 2 vuotta.

Fantic XTM 125 Competition MY24 Fantic moottoripyörät valmistetaan Italiassaja on markkinoiden hienoimpia supermotopyöriä. Fantic moottoripyörissä on takajousituksessa linkusto, joka mahdollistaa herkän jousituksen. Moottori on uudensukupolven WR125 moottori. Moottorit valmistetaan Motori Minarelli S.p.A tehtaassa Italiassa, jonka Fantic myös nykyään omistaa.

Moottoripyörät uudet ja käytetyt löytyvät VAIHTOPYÖRÄT osiosta

Katso myös mopot ja moposkootterit