Mopot ja moposkootterit

Ota yhteyttä

Fantic 50 M Competition

Mopomarkkinoiden hienoin mopo – eikä syyttä! Fanticit valmistetaan huippuosilla Italiassa lähellä Venetsiaa. Mopossa on tehokas Minarellin 2T 50CC -moottori tuorevoitelujärjestelmällä, pakoputki Big One -äänenvaimentimella sekä Racing-pinnavanteet. Uutuutena ovat Fat Bar -ohjaustanko ja ryyppyvipu ohjaustangossa, halogeenivalot, Led-takavalo. Lisäksi moposta löytyvät tehokkaat levyjarrut, edessä Fantic FRS 41 mm upside down -etuiskunvaimentimet, takahaarukka linkuilla ja Fantic FRS -iskunvaimennin, jossa esijännityksen säätö sekä vaimennuksen klikkisäätömahdollisuus.

Tämä mopo on tarkoitettu sinulle, jolle kelpaa vain paras.

Saatavana kahta väriä: valkoinen ja musta.
Mallistossa 50CC kaksi eri mallia, Competition ja Performance. Myös 125CC-malleja, A1-kortilla ajettavia.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Beta

Beta RR 50 Motard Track -erikoismalli edustaa Betan mopomalliston huippua. Missään ei ole tingitty ja monet tarkkaan valitut komponentit ovat tuttuja Betan RR-kilpapyörämallistosta.

RR 50 on alhaisen painonsa vuoksi todella ketterä käsitellä ja siinä on huippuhyvät ajo-ominaisuudet. Voimanlähteenä toimii legendaarinen Minarelli AM6 2-tahtikone, jota voi kutsua melkein pomminvarmaksi suorittajaksi.

Menopuoli on siis varmasti kunnossa, mutta niin ovat myös jarrut. 260 ja 220 mm hydrauliset levyjarrut pysäyttävät mopon todella tehokkaasti ja turvallisesti.

Kaikki Betan mopot valmistetaan luonnollisesti Italiassa.

Betan mopovalikoiman löydät Molitor Oy:ltä! Saatavilla myös 125-katupyörät ja Enduro-mallisto 125-480CC.

Sherco

Shercon mopot valmistetaan samalla tehtaalla Etelä-Ranskassa kuin merkin isommat Enduro-kilpapyörät. Kuten isommissakin ajoneuvoissa, Sherco käyttää vain huippukomponentteja, ja lopputulos onkin mopojen aatelia!
Minarellin AM6-moottori on tunnettu legendaarisesta kestävyydestään.

Rieju

Motard/Euro  4
MRT Motard -mallisto silloin, kun haluat parhaat ajonautinnon tiellä! Nyt myös madallettuna.

Riejun valikoiman löydät maahantuojan sivuilta, kauttamme saat jokaisen mallin nopealla toimituksella!

Keeway

Keeway on 2000-luvulla noussut suureen suosioon Suomessa. Suomessa Keeway on nyt yhdeksättä vuotta, ja jo kolmatta vuotta Keeway on ollut myyntitilastojen kolmanneksi suurin merkki. Keewayn menestyksen takana on tinkimätön tavoite tarjota aina markkinoiden paras hinta-laatusuhde. Mallisto myös uudistuu koko ajan käyttäjien tarpeiden sekä teknisen kehityksen myötä.

Keeway on edullinen ja luotettava menopeli jokaiselle, takuuaika kaksi vuotta. Mallisto on nähtävillä maahantuojan sivuilla.